Viipurin Golf oli hienosti edustettuna tänä vuonna lyöntipelin SM-kisoissa, sekä M50-sarjassa että naisten sarjassa.

M50-sarjan SM-lyöntipelikilpailu järjestettiin Nordcenter Fream kentällä, johon osallistui AP Kaarna ja Santtu Hietaranta. Kilpailu oli tiukka ja vaati pelaajilta parasta suoritusta jokaisella kierroksella. AP Kaarna sijoittui jaetulle 14. sijalle tuloksella 236, mikä on erinomainen saavutus kovatasoisessa kilpailussa. Santtu Hietaranta sijoittui jaetulle 29. sijalle tuloksella 241, mikä sekin on hieno suoritus. Molemmat pelaajat osoittivat taitonsa ja kilpailuhenkensä haastavissa olosuhteissa.

Naisten ja M40 SM-lyöntipelikilpailu pidettiin Tapiola Golfissa, missä Viipurin Golfia naisissa edustivat Rosa Närhi, Erika Ek ja miehissä Lasse Kosonen. Molemmat naiset loistivat kilpailussa. Rosa Närhi saavutti kolmannen sijan tuloksella 229, osoittaen vahvaa pelitaitoa ja keskittymiskykyä. Erika Ek sijoittui aivan Rosan kannoille neljänneksi tuloksella 231. Lasse Kososen sijoitus M40 sarjassa oli CUT, tuloksella 82, 88.

Tapiola Golfin haastavat olosuhteet liikaa Kososelle ja Inkille 

Kova ja puuskittainen tuuli sekä erittäin muodokkaat ja nopeat viheriöt aiheuttivat Viipurin Golfin kaksikolle harmaita hiuksia 40-vuotiaiden SM-kisoissa Espoossa. Kolmipäiväinen kilpailu typistyi lappeenrantalaiskaksikon osalta kaksipäiväksi, kun Henri Inki (80–80-MC) jäi cutista (159) lyönnin ja Lasse Kosonen (82–88-MC) tusinan verran. 
– Oli kerrassaan upeaa päästä kilpailemaan huippuolosuhteisiin. Griinit olivat viritetty kilpailuun todella haastavaksi ja niiden selvittämissä pelaaja jäi tällä kertaa toiseksi, Inki kommentoi kilpailun jälkeen. 

– Edellinen Mid Tourin viikonloppu Kytäjällä antoi odottaa parempaa, mutta etenkin lähipelin kanssa oltiin molempina päivinä suurissa vaikeuksissa. Välillä tuntui, että pitää putteria ensimmäistä kertaa kädessä kun sunnuntaina putteja kertyi naurettavat 44 kappaletta. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja kohti seuraavia kisoja, Kosonen summasi viikonloppuaan.
Kilpailun voittoon pelasi Keimola Golfin Ville Karhu (67–74–72) kahden lyönnin erolla ennen Tuomo Paavolaa ja Mikko Laihosta.

Viipurin Golf onnittelee hienoista sijoituksista!

Kategoria