Kenttäranking 2023 tulokset on julkaistu.

Etelä-Saimaan golfkenttä oli 5. kokonaistuloksissa.  Kahilanniemen golfkenttä sijoittui puolestaan viidenneksi 9-reikäisten golfkenttien joukossa. Lisäksi Kahilanniemi valittiin Suomen kehittyneimmäksi golfkentäksi.

Etelä-Saimaa golfkenttä sai esteettisyydestä 9,37 pistettä kolmannen kerran peräkkäin, mikä tällä kertaa oikeutti toiseen sijaan. Voiton esteettisyys arviointikategoriassa vei Åland’s Golfklubb – Slotssbanan, jonka pisteet 9,43 lähentelevät Etelä-Saimaan vuoden 2017 saavuttamia huippupisteitä 9,49. Tämä on edelleen suurin pistemäärä missään arviointikategoriassa.

Viipurin Golfin Etelä-Saimaa golfkenttä paransi viidessä arviointikategoriassa pisteitään (design, reititys ja pelattavuus / kunto ja viimeistely / ilmapiiri ja viihtyisyys / palvelu / hinta-laatusuhde), kahdessa arviointikategoriassa pisteet pysyivät samana (esteettisyys / klubitalo ja oheispalvelut) ja vain yhdessä arviointikategoriassa pisteet putosivat minimaaliset kaksi sadasosaa (ravintola). Kokonaispisteiksi tuli 86,58 (nousua +0,67) pistettä ja sijoitus parani yhdellä. Viipurin Golfin Etelä-Saimaan golfkentän sijoitus oli viides 137 golfkentän joukossa.

Viipurin Golfin Kahilanniemen golfkenttä nousi huimat 6,22 pistettä ja 50 sijaa edellisestä kenttärankingista. Sijoitus 66. kokonaispisteissä ja  9-reikäisten kenttien vertailussa 5. on hyvä osoitus, että kentällä tehdyt toimenpiteet ovat olleet oikean suuntaisia.

Kehitystyö molemmilla kentillä jatkuu.

Kenttärankingtuloksiin TÄSTÄ

Kategoria