Talvihalli & Trackman- simulaattori

Viipurin Golf ry:llä on Kahilanniemessä (Kahilanniementie 5, 53130 Lappeenranta) talvihalli ja Trackman 4 -simulaattori. Halli ja simulaattori ovat ainoastaan Viipurin Golfin jäsenten käytettävissä. Talvihallissa on lyöntipaikat kolmelle henkilölle. Lyöntipaikat toimivat samalla puttipaikkana eli jokaiselta lyöntipaikalta pystyy harjoittelemaan myös puttaamista.
Trackman 4 -simulaattorissa voi yhtäaikaisesti olla neljä pelaajaa.

Talvihalliin voi lunastaa talvikauden mittaisen käyttöoikeuden Viipurin Golfin toimistosta. Simulaattoriin on varattavissa vakiovuoroja sekä irtovuoroja. Vakiovuorot myydään Viipurin Golfin toimistosta ja irtovuorot varattavissa suoraan Viipurin Golfin Nexgolfista.

Tilasta löytyy oleskeluaula ja hyvä pukuhuone. Suosittelemme lämpimästi, että pukuhuoneeseen viedään ulkovaatteet ja -kengät harjoittelemaan tultaessa. Pukuhuone löytyy oleskeluaulan yhteydestä. Ovessa lappu: Pukuhuone. Pukuhuoneessa on naulakoita ja penkkejä sekä lukittavia kaappeja, joita voi myös halutessaan käyttää. Samasta tilasta löytyvät myös WC:t. Harjoitellessa ja pelatessa voi käyttää sisäkenkiä tai puhtaita nappulapohjaisia golfkenkiä, mutta ruusukkeellisissa/piikillisissä golfkengissä harjoittelu on kielletty. Oleskeluaulassa voit puolestasi odottaa vuorosi alkamista. Huomioithan, että vuorot alkavat aina tasatunnein ja päättyvät viisi minuuttia ennen seuraavan vuoron alkua. Ethän mene simulaattoritilaan ennen oman vuorosi alkamista.

Talvihallissa on yhteisesti käytössä olevia palloja, mutta simulaattoritilassa suosittelemme käyttämään omia, puhtaita, merkkaamattomia ja ehjiä palloja. Simulaattorissa on myös yhteisessä käytössä olevia kumisia tiitä. Puisten tiitikkujen käyttö simulaattorissa on kielletty.

Talvihalli ja simulaattori ovat avoinna joka päivä kello 6:00-24:00 6.10.2023-5.5.2024 välisenä aikana. Tilasta on poistuttava viimeistään kello 00:10. Tilassa on tallentava videovalvonta.

Talvipassi lyöntipaikoille

Talvihalliin käyttöä varten myydään talvipasseja. Talvipassi oikeuttaa hallin lyöntipaikkojen varausehtojen mukaiseen vapaaseen käyttöön 16.10.2023-5.5.2024 välisenä aikana. Vuorot talvihalliin varattava Nexgolfista.

Talvipassi

aikuinen           juniori

60,00 €            40,00 €

Vakiovuoro simulaattoriin

Viipurin Golf vuokraa simulaattoriin käyttövuoroja jäsenilleen. Simulaattoriin on mahdollista varata vakiovuoroja ajalle 16.10.2023-5.5.2024. Vakiovuorot ovat kahden tunnin mittaisia. Vakiovuorot alkavat aina parittomina tunteina kello 9:00 alkaen. Vakiovuoroja voi varata myös joka toiselle viikolle.

Vakiovuorojen hinnat talvikauden 2023-2024 (16.10.2023-5.5.2024) osalta ovat seuraavat:

  • arkisin 9:00-15:00 välisenä aikana 580€ (joka toiselle viikolle 290€)
  • arkisin 15:00-21:00 ja lauantaisin 800€ (joka toiselle viikolle 400€)

Vakiovuorot ovat varattavissa 15.10.2023 asti. Tämän jälkeen kaikki vapaat vuorot ovat varattavissa yksittäisinä irtotunteina Nexgolfin kautta. Vuorolaskuja ei jaeta käyttäjien kesken Viipurin Golfin toimesta vaan vakiovuoro laskutetaan vuoron varaajalta/yhteyshenkilöltä kahdessa osassa. Ensimmäinen osa laskutetaan marraskuussa ja toinen osa tammikuussa. Ensimmäisessä osassa laskutetaan 1/3 vuorosta ja toisessa osassa 2/3. Jokaisella käyntikerralla tulee simulaattoritilassa olevaan varauskirjaan merkitä vuorolla olleiden pelaajien nimet.

Kysy vapaita vakiovuoroja Viipurin Golfin toimistosta.

Talvipassin lunastus ja vakiovuoron varaus

Vakiovuoron voi varata ja talvipassin lunastaa sähköpostitse osoitteesta  info@viipuringolf.fi. Vuorot varataan varausjärjestyksessä ja vakiovuorojen varaustilanne päivitetään aina varausten vahvistuttua. Mikäli vuoroista tai talvihallin muusta käytöstä on mitä tahansa kysyttävää, niin ole yhteydessä: Mikko Pylkkönen ( mikko.pylkkonen@viipuringolf.fi / 044 310 0267) tai Kari Kalin ( kari.kalin@viipuringolf.fi / 040 540 1200).

Irtovuoro simulaattoriin

Vakivuorojen lisäksi simulaattoriin myydään yksittäisiä irtovuoroja.

Simulaattorin irtotunnit (vapaina aikoina).

1h                      18,00 €

Irtovuorojen varaaminen

Kaikki Viipurin Golfin jäsenet voivat varata omilla Nexgolf tunnuksillaan aikoja Simulaattoriin.

Talvihalliin voivat tehdä varauksia vain ne Viipurin Golfin jäsenet, jotka ovat lunastaneet itselleen Talvipassin.

Nexgolfin ajanvarauskalenterista löytyy kaksi ”kenttää” Simulaattori ja Talvihalli. Sekä talvihalliin että simulaattorin irtotunneille tulee aina tehdä varaus Nexgolfista jäsentunnuksilla. Lisäksi jokaisella simulattorin käyntikerralla tulee simulaattoritilassa olevaan varauskirjaan merkitä vuorolla olleiden pelaajien nimet.

Vuoron varattuasi laita tekstiviesti Mikko Pylkköselle tai Kari Kalinille, niin saat paluuviestinä ovikoodin hallin ulko-oveen.

Iltavuorojen maksaminen

Simulaattorin irtovuoron maksaminen tapahtuu joko MobilePayllä tai tilisiirtona.

MobilePayllä maksettaessa lähetä maksu numeroon 46075  (Viipurin Golf ry – Talvihalli).
Laita maksukenttään hinnaston mukainen summa ja viestikenttään varaajan nimi, päivämäärä ja varauksen kellonaika.

Tilisiirrolla maksettaessa maksu suoritetaan tilille  FI43 5620 0920 0932 25.
Maksukenttään hinnaston mukainen summa ja viestikenttään teksti Simulaattori, varaajan nimi, päivämäärä ja varauksen kellonaika.

Ehdot

Hallin käyttö vain Viipurin Golfin jäsenille.

Harjoitustilassa (talvihalli+simulaattori) voi yhtäaikaisesti olla maksimissaan seitsemän (7) henkilöä. Kolme hallin lyöntipaikoilla ja neljä simulaattorissa.

Hallissa voi pelaajalla olla 3 yhtäaikaista varausta voimassa kerrallaan (3h) ja max. 2 varausta / päivä (2h/pv). Varattu vuoro alkaa aina tasatunnein ja päättyy viisi minuuttia ennen seuraavan vuoron alkua.

Simulaattorissa voi päivässä olla varattuna max. 2 irtotuntia (2h) per varaaja ja yhtäaikaisia varauksia voimassa kerrallaan max. 2h. Varattu vuoro alkaa aina tasatunnein ja päättyy viisi minuuttia ennen seuraavan vuoron alkua.

Kaikki vuorot varattava Nexgolfista jäsentunnuksilla. Kaikki simulaattorin käyttäjät on kirjattava jokaisella käyttökerralla simulaattoritilasta löytyvään varauskirjaan. Luvattomasta käytöstä perimme 50 €:n suuruisen rikemaksun.

Varauksia voi tehdä 21 vuorokautta etukäteen.

Tilasta poistuttava välittömästi viimeisen vuoron päättymisen jälkeen. Alkoholijuomien nauttiminen on tilassa ehdottomasti kielletty.

Siivoa jälkesi ennen poistumistasi. Sammuta simulaattori ja sammuta valot koko tilasta, jos jälkeesi ei jää muita käyttäjiä.

Simulaattorin irtovuorot varaa ja maksaa aina yksi henkilö, joka voi tuoda mukanaan maksimissaan kolme muuta Viipurin Golfin jäsentä. Simulaattorissa maksimissaan neljä henkilöä per vuoro. Kaikki vuorolaiset on kirjattava simulaattoritilasta löytyvään varauskirjaan jokaisella käyntikerralla.

Varattu simulaattorivuoro on peruttavissa maksutta 24 tuntia ennen vuoron alkua. Talvihallin vuorovaraus on peruttavissa 2 tuntia ennen vuoron alkua.

Simulaattorivuoron varannut pelaaja voi käyttää talvihallia oman simulaattorivuoron yhteydessä mikäli hallissa ei ole ajanvarauksia samaan aikaan.

Viipurin Golf pidättää oikeuden ehtojen ja hinnaston muutoksiin.