Viipurin Golfin Pro Shop: Pieni mutta Pippurinen

Viipurin Golfin pro shop on kompakti, mutta täynnä kaikkea, mitä golfkierroksellesi tarvitset. Tämä pieni, mutta pippurinen proshop tarjoaa laajan valikoiman golftarvikkeita, jotka tekevät pelikokemuksestasi täydellisen.

Pro shopistamme löydät laadukkaat pallot, vaatteet, lippikset ja muut tärkeät tarvikkeet, jotka auttavat sinua parantamaan peliäsi. Meillä on laaja valikoima tunnettuja merkkejä, joten voit luottaa siihen, että saat parasta laatua. Lisäksi pro shopista löytyy Viipurin Golfin logotuotteita.

Viipurin Golfin jäsenille tarjoamme kaikista logotuotteista saa 10 % alennuksen. Tämä tarkoittaa, että voit hankkia tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet edullisemmin. Lisäksi osakkaat saavat kaikista pro shopin tuotteista 10 % alennuksen, joten he voivat nauttia vielä suuremmista säästöistä.

Meille on tärkeää, että kaikki asiakkaamme tuntevat itsensä tervetulleiksi ja saavat erinomaista palvelua. Tämän vuoksi jokainen asiakas saa aina lämpimän hymyn kaupan päälle, kun asioi pro shopissamme. Henkilökuntamme on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja he auttavat sinua löytämään juuri ne tarvikkeet, joita tarvitset kierroksellesi.

Pro shopin sijainti on kätevästi klubitalon yhteydessä, joten voit helposti poiketa ostoksille ennen kierroksellesi lähtöä tai sen jälkeen. Olemme avoinna kaikkina pelipäivinä, joten voit luottaa siihen, että löydät tarvittavat tarvikkeet juuri silloin, kun niitä tarvitset.