Golflomalle Lappeenrantaan.

Viipuri Golf tarjoaa pelaajilleen erinomaiset majoitusvaihtoehdot Lappeenrannan keskustassa. Alueen hotellit sijaitsevat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Etelä-Saimaa Golf -kentältä, joten pelipäivän aloitus on helppoa ja vaivatonta. Keskustan hotellit tarjoavat korkeatasoisia palveluita ja mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Lappeenrannan keskustan hotellit tarjoavat monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisten matkailijoiden tarpeisiin. Hotellit ovat tunnettuja erinomaisesta palvelustaan, mukavista huoneistaan ja monipuolisista palveluistaan, kuten ravintoloista, kuntosaleista ja saunoista. Lisäksi hotellit ovat modernisoituja ja varustettuja nykyaikaisilla mukavuuksilla. Keskustan hotelleista pääsee kätevästi myös Kahilanniemeen vaikka jalkaisin.

Lappeenrannan keskustan hotellit ovat täydellinen valinta Viipuri Golfin pelaajille. Hotellit sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä Etelä-Saimaa Golf -kentältä, mikä mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn pelikentälle. Tämä tekee pelikokemuksesta sujuvan ja mukavan, jolloin voit keskittyä täysillä peliin ja nauttia golfista.

Keskustan hotellien keskeinen sijainti tarjoaa myös nopean pääsyn Lappeenrannan muihin nähtävyyksiin, ostosmahdollisuuksiin ja kulttuurikohteisiin. Voit tutustua kaupungin monipuoliseen tarjontaan ja kokea Lappeenrannan ainutlaatuisen tunnelman vaivattomasti.

Varaa majoituksesi Lappeenrannan keskustan hotelleista ja nauti laadukkaasta palvelusta sekä erinomaisista peli- ja virkistysmahdollisuuksista Viipuri Golfin kanssa.

Teemme yhteistyötä seuraavien majoituspalvelutarjoajien kanssa:

Sokos Hotel Lappee

Gasthaus Patruuna