Tunteita ja tuuletuksia

VG-ladyjen kisoihin osallistumisoikeus on kaikilla VG naisjäsenillä; tavoitteena tutustua toisiimme rentojen kisojen merkeissä.

”Tunteita ja tuuletuksia” on VG:n naisjäsenille suunnattu kesäinen teema, joka kannustaa jäseniä tutustumaan toisiinsa ja viettämään aikaa yhdessä läpi kesän. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden VG:n naisjäsenille, jotka haluavat jakaa kokemuksia, luoda uusia ystävyyssuhteita ja nauttia kesästä yhteisöllisyyden hengessä. Tämän teeman alle mahtuvat niin rennot kokoontumiset, spontaanit seikkailut kuin ystävällismieliset kilpailutkin, jotka kaikki ovat avoimia kaikille VG:n naisjäsenille.

Naisjaoksen kokoonpano:
Ladykapteeni Sari Salopelto
Virpi Heiskanen
Anne Kankaanranta
Anne Käki
Leena Tynninen

Kesän aikana järjestettävät aktiviteetit ovat monipuolisia ja suunniteltu tukemaan kaikkien osallistujien hyvinvointia sekä fyysisesti että henkisesti. Tavoitteena on tarjota jokaiselle mahdollisuus löytää itselleen mieluista tekemistä, olipa se sitten ulkoilua luonnossa, älyllisiä pelejä tai yhteisiä piknikkejä kauniissa maisemissa. Kesä on täynnä mahdollisuuksia oppia uutta niin itsestä kuin muista, ja ”Tunteita ja tuuletuksia” -teema rohkaisee kaikkia VG-ladyjä jakamaan nämä kokemukset toistensa kanssa.

Tämän kesäteeman ydinajatuksena on, että yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat voimavaroja, jotka rikastuttavat meidän kaikkien elämää. VG:n naisjäsenet voivat näyttää tukensa toisilleen, juhlistaa toistensa saavutuksia ja ennen kaikkea nauttia yhteisestä ajasta. Kesä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden irtautua arjen kiireistä ja syventää yhteenkuuluvuuden tunnetta, olipa kyse sitten rauhallisista hetkistä tai seikkailunhaluisista yrityksistä.

Kesän ”Tunteita ja tuuletuksia” -teema kutsuu kaikki VG:n naisjäsenet osallistumaan ja luomaan yhdessä ikimuistoisia kesähetkiä. Ei ole väliä, oletko uusi jäsen tai pitkäaikainen toimija klubissa; kesä tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia kasvaa, oppia ja nauraa yhdessä. Lähdetään siis yhdessä luomaan sellaista kesää, joka täyttyy iloisista muistoista, uusista ystävyyksistä ja yhteisöllisyydestä, mikä kantaa meitä kaikkia eteenpäin.

Lady-uutiset