Uusia pelikavereita

Captains Cup on suunniteltu juhlistamaan uusien pelaajien saavutuksia ja rohkaisemaan heitä jatkamaan golfharrastustaan entistä innokkaammin. Kilpailun aikana pelaajat pääsevät näyttämään taitonsa ja kehittämään pelikokemustaan, samalla kun he tutustuvat seuran jäsenistöön ja solmivat uusia ystävyyssuhteita golfyhteisön sisällä. Turnaus luo erinomaisen tilaisuuden vertaistuen saamiseen ja kokemusten jakamiseen muiden samassa vaiheessa olevien golfareiden kanssa.

Kilpailun formaatti ja säännöt on suunniteltu tukemaan osallistujien kehitystä ja tarjoamaan heille mahdollisuuden soveltaa kentällä opittuja tärkeitä pelitekniikoita ja sääntöjä. Lisäksi, vaikka kilpailu onkin kilpailullinen tapahtuma, korostetaan erityisesti golfissa tärkeinä pidettyjä arvoja, kuten reilua peliä, urheiluhenkeä ja kunnioitusta muita pelaajia kohtaan.

Kokonaisuudessaan Captains Cup -kilpailu edustaa merkittävää askelta uusien golfarien matkalla kohti taitavampaa pelaamista ja syvempää ymmärrystä golfista sekä sen kulttuurista. Se on tilaisuus, joka ei ainoastaan haasta pelaajia kehittämään taitojaan, vaan myös juhlistaa heidän intohimoaan ja sitoutumistaan tähän kauniiseen lajiin.

Ryhmäharjoitukset.

Ryhmäharjoitukset yli 36 tasoituksella pelaaville Viipurin Golfin jäsenille.

Viipurin Golf kutsuu sinut maksuttomaan ryhmäharjoitukseen Etelä-Saimaa Golf-kentän harjoitusalueelle seuraavina päivinä:

Voit ilmoittautua kahdelle kurssipäivälle kauden aikana. Jos joku kurssipäivistä ei täyty, niin voit ilmoittautua, vaikka olisit jo kaksi kertaa ollut mukana. Jokaiselle harjoituskerralle otetaan mukaan enintään 12 pelaajaa.

Paikalla on Viipurin Golfin head pro Antti-Pekka Kaarna opastamassa sinua. Ilmoittaudu harjoituksiin jäsentunnuksilla suoraan  Nexgolfiin tai Etelä-Saimaa Golf-kentän caddiemasterille 0600 95 630 (0,56€/min + pvm/mpm) tai  caddiemaster@viipuringolf.fi vähintään 1vrk ennen harjoitusta.

Viipurin Golf tarjoaa opetuspalveluja laajasti Viipurin Golfin kentillä sekä yksityis- että ryhmämuotoisena. Käänny rohkeasti AP:n puoleen, kun tarvitset apua golfin kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Ryhmäharjoitukset kesällä 2024

Kesäkuu
– tulossa

Heinäkuu
– tulossa

Elokuu
– tulossa