Aloittelijan polku

1. Tutustu lajiin!
2. Alkeet & Green Card
3. Jäsenyys
4. Löydä sun #muntapapelata

Alkeiskurssit

Tervetuloa Viipurin Golfin alkeiskurssille!
Golfin alkeiskurssi on loistava tapa tutustua lajiin ja saada ensimmäiset kokemukset lajista ammattilaisen opastuksella. Heti alusta alkaen on tärkeä saada onnistumisen kokemuksia ja vinkkejä oikeasta suoritustekniikasta, jotta uuden lajin aloittaminen kävisi mahdollisimman vaivattomasti.

Captain’s Cup ja Pay & Play

Kahilanniemen suositut ryhmäharjoitukset tarjoavat mainion tilaisuuden nauttia golfista hyvässä seurassa, ja tänä kesänä tuomme uutuutena kaikille Green Cardin suorittaneille jännittävän Captain’s Cup -turnauksen!

Lisäksi, Pay & Play -konseptimme tekee golfiin tutustumisesta erittäin helppoa. Kahilanniemen kentälle voit tulla pelaamaan ilman Green Cardia tai golfseuran jäsenyyttä. Ainoa ehto on, että vähintään yksi ryhmänne jäsenistä on suorittanut Green Cardin.

Juniorigolf

Viipurin Golf tarjoaa monipuolista harraste- ja kilpailutoimintaa junioreille, jotka ovat kiinnostuneita golfista.

Harrasteryhmien harjoituksissa keskitytään golfin perusteiden oppimiseen: pelaamiseen kentällä ja harjoitusalueilla, golfin sääntöjen ja etiketin omaksumiseen sekä golflyöntien ja motoristen perustaitojen harjoitteluun.

Lisäksi harrasteryhmässä harjoittelevilla junioreilla on mahdollisuus suorittaa golfpelin ”ajokortti”, Green Card. Tämän pätevyyden saavuttaminen edellyttää osallistumista vähintään kolmeen ryhmäharjoitukseen ja kahteen ohjattuun pelikertaan kentällä, sekä erityisesti junioreille suunnitellun sääntö- ja etikettikokeen läpäisemistä.